DK Nyt

Flere indlagte, færre på intensiv og i respirator

13 nye dødsfald og syv flere indlagte på et døgn - til gengæld falder både antallet af indlagte på intensiv og coronapatienter i respirator.
11. APR 2020 14.24
TEMA: Corona

For første gang i over en uge stiger antallet af indlagte. Lørdag er 408 personer indlagt med coronavirus. Det er syv flere end fredag. Det viser de seneste tal fra Statens Serum Institut.

Færre er dog indlagt på en intensivafdeling. Lørdag er 106 personer på intensiv, mens 90 har det så skidt, at de har brug for at få hjælp af en respirator. Fredag var der 113 personer indlagt på intensiv, mens 95 havde brug for hjælp fra en respirator.

Lørdag er i alt 260 personer indtil videre døde, efter at de er blevet smittet med virusset, det er 13 flere end et døgn tidligere. Det er langtfra sikkert, at coronavirusset har været dødsårsagen hos de døde. Det skyldes, at flere af dem i forvejen har haft forskellige sygdomme.

Fra fredag til lørdag er yderligere 177 personer bekræftet smittet, så i alt 5.996 personer i Danmark nu er testet coronapositive.

Frem til lørdag har foreløbigt 67.771 personer fået svar på en test, der skulle undersøge, om de var smittet med virusset. Det er en stigning på 3.040 personer sammenlignet med fredag.

https://www.dknyt.dkartikel/flere-indlagte-faerre-paa-intensiv-og-i-respirator