DK Nyt
Ellemann skiller sig af med rådgiver, uenige om strategi
Jakob Ellemann-Jensen har haft Jesper Kraft som særlig rådgiver siden ministertiden, som billedet her er fra.
Foto: Mads Dalegaard, Ritzau Scanpix

Ellemann skiller sig af med rådgiver, uenige om strategi

Jesper Kraft stopper som særlig rådgiver efter flere år i kulissen.
29. JUN 2020 13.16

Venstres formand Jakob Elleman-Jensen skal have ny særlig rådgiver i stedet for den hidtidige, Jesper Kraft, som han havde med sig fra ministertiden. Jesper Kraft er stoppet med øjeblikkelig virkning.

Ifølge Jakob Ellemann-Jensen sker det, fordi 'udfordringerne (har) ændret sig, og derfor justerer jeg nu på mit hold', ifølge Jesper Kraft fordi 'det er svært at fungere godt som rådgiver i længden, hvis man for ofte er uenig i de strategiske beslutninger der bliver truffet, og den politiske retning der bliver konsekvensen'.

Jakob Elleman-Jensen har længe været trængt af manglende gennemslagskraft og er betvivlet i den rolle som oppositionsleder, som ellers skulle være naturlig for lederen af det største oppositionsparti. Den massive regeringsdominans under coronakrisen har ikke gjort situationen lettere for Venstre-formanden.

Partiformand og rådgiver skilles dog uden at smække med dørene. Begge parter takker hinanden for deres tid sammen og ønsker 'alt det bedste'.

 

 

Denne genre kan skrives langt. Jeg vil prøve at gøre det kort. Christiansborg og Venstre har været min arbejdsplads i...

Slået op af Jesper KraftMandag den 29. juni 2020

https://www.dknyt.dkartikel/ellemann-skiller-sig-af-med-raadgiver-uenige-om-strategi