DK Nyt
Elcykel med trailer til låns i Kolding

Elcykel med trailer til låns i Kolding

30 børnefamilier får chancen for gratis at afprøve ladcykler eller elcykler med cykeltrailer for at teste, om de kan bruges til og fra arbejde og i fritiden
22. SEP 2011 14.12

 

KOLDING: 30 børnefamilier i Kolding får nu chancen for gratis at afprøve ladcykler eller elcykler med cykeltrailer. De skal teste, om den kan bruges til og fra arbejde og i fritiden. Sidst kommunen, i et forsøg, tilbød elcykler, stod folk i kø for at prøve, oplyser kommunen.

Der er mulighed for at låne enten en ladcykel eller elcykel med cykeltrailer, der begge har plads til to børn. Hver familie afprøver cyklen i tre uger.

Blev bestormet sidste gang
Kolding Kommune tilbød sidste år elcykler i en forsøgsperiode, og her stod folk i kø for at prøve elcykler. Med stor succes afprøvede 45 borgere elcykler. Hver fik elcyklen i tre uger, og et år efter har en stor del selv købt sig en elcykel og anbefaler den varmt - specielt til de kuperede cykelruter i Kolding by. En del af borgerne bruger nu elcyklen i stedet for bilen.

Det er muligt at låne cyklerne uden beregning, fordi Kolding Kommune, med støtte fra Transportministeriet, har igangsat en række indsatser, der skal fremme cyklismen.

ka

 

https://www.dknyt.dkartikel/elcykel-med-trailer-til-laans-i-kolding