DK Nyt

Elbil-selskab har million-underskud

Better Place investerer voldsomt og har ingen indtægter - endnu

Elbil-virksomheden Better Place, der har indgået kontrakter med en lang række kommuner om opstilling af ladestandere m.v. som led i kommunernes ønske om øget klimavenlig elbil-trafik, har endnu ikke tjent én krone. Til gengæld har selskabet investeret millioner i logistik for fremtidens elbil-trafik. Det fortæller Jylands Posten.

Det betyder, at Better Place havde et underskud på 70 mio. kr. i 2010. Men det er ikke et faktum, der ryster administerende direktør i Better Place, Johnny Hansen. Tværtimod fortsætter investeringerne og omfatter bl.a. opførelse af 20 batteri-skifte stationer inden april 2011.

- Jeg er glad for underskuddet i 2010 på 70 mio. kr. Det er helt i tråd med de planer, som vi hele tiden har haft. Men jeg glæder mig sandelig også til at få indtægter på toplinjen. Det er også en del af planen, siger Johnny Hansen til avisen.

Kunderne skal komme i form af medlemsskaber af Better Place, der kommer til at koste 1.500 kr. om måneden. Der er endnu ingen elbiler fra Better Place kørende, men der er allerede tegnet 800 medlemsskaber, oplyser selskabet.

mou

https://www.dknyt.dkartikel/elbil-selskab-har-million-underskud