DK Nyt

Eks-minister corona-indlagt, K-formand testet positiv og seks ministre i isolation

OPDATERET: Søren Pape Poulsen (K) fik svar på test tirsdag efter selvisolation siden fredag.
3. NOV 2020 11.28
TEMA: Corona

Som den hidtil hårdest ramte politiker er tidligere minister Lars Christian Lilleholt (V) blevet indlagt med corona på Odense Universitetshospital. Foruden corona er der stødt en lungebetændelse til, skriver han på Facebook.

Samtidig er Søren Pape Poulsen (K) som den første partiformand testet corona-positiv, oplyser hans parti. Han blev testet i slutningen af sidste uge og fik svar tirsdag. Han har været i selvisolation siden fredag.

Også ministrene Pernille Rosenkrantz-Theil (S), Ane Halsboe Jørgensen (S), Mogens Jensen (S), Lea Wermelin (S) og Peter Hummelgaard (S) er hver især gået i selvisolation, indtil de har fået svar på en coronatest. Alle begrunder det med, at de har deltaget i et møde, hvor en anden deltager efterfølgende er testet corona-positiv.

Dersuden er justitsminister Nick Hækkerup (S) gået i selvisolation med corona-symptomer, og folketingsmedlemmerne Jeppe Bruus (S) og Egil Hulgaard (K) har oplyst, at de er konstateret coronasmittede. Yderligere er folketingsmedlem Kasper Sand Kjær (S) gået i hjemmeisolation efter at have haft kontakt med en person, der senere er konstateret smittet.

mk

 

 

 

https://www.dknyt.dkartikel/eks-minister-corona-indlagt-k-formand-testet-positiv-og-seks-ministre-i-isolation