DK Nyt

Dome skal måske blive stående

FOLKEMØDE Danmarks Almene Boliger i dialog med Bornholms Regionskommune om at lade stor dome på Folkemødet blive stående
18. JUN 2012 6.25

Domen på Folkemødet i Allinge på Bornholm har været en attraktion, som både gæster og fastboende bornholmere har været glade for. Domen er rejst af BL - Danmarks Almene Boliger som en ramme for organisationens aktiviteter på Folkemødet - og meget tyder på, at der også til Folkemødet i 2013 vil være en dome til folkemødedeltagere og bornholmere. BL og Bornholms Regionskommune har nemlig indledt samtaler om etableringen af en dome i Allinge, som vil få mere permanent status.

- Det har været et fantastisk Folkemøde for os, og vi er glade og beærede over, hvor varmt bornholmeren har taget imod os og ikke mindst vores dome-byggeri, siger Bent Madsen, administrerende direktør i BL - Danmarks Almene Boliger. Han oplyser, at der i weekenden har været kontakt med kommunen både omkring skæbnen for den nuværende dome, som står på parkeringspladsen ved Nordlandshallen og om, hvad der skal ske til næste år.

https://www.dknyt.dkartikel/dome-skal-maaske-blive-staaende