DK Nyt
Direktør skifter fra Kolding til Odense

Direktør skifter fra Kolding til Odense

By- og udviklingsdirektør Stefan Birkebjerg Andersen stopper i Kolding Kommune for at blive adm. direktør for By- og kulturforvaltningen i Odense
KORT NYT1. MAR 2012 7.01

Efter kun to år som direktør for By- og udviklingsforvaltningen i Kolding vender Stefan Birkebjerg Andersen tilbage til Fyn. 1. april tiltræder han ifølge Kolding Kommune som ny administrerende direktør for By- og kulturforvaltningen i Odense.

- Jeg har forståelse for, at Stefan Birkebjerg Andersen ønsker at vende tilbage til Fyn. Samtidig vil jeg dog gerne takke ham for de store skridt, der er taget. Med sin stærke personlighed har han sat sit præg og fået ændret kulturen, og den proces vil vi fortsætte, siger borgmester i Kolding Jørn Pedersen (V).

Stefan Birkebjerg Andersen fortsætter som direktør uændret indtil sin fratræden til udgangen af marts 2012.

-Jeg vil gerne benytte lejligheden til at takke Borgmester, Byråd og Direktionen for mange spændende opgaver, gode vilkår, inspirerende samvær og et altid godt samarbejde. Det har været et privilegium og en kilde til mange glæder at være ansat i Kolding Kommune, siger han

Det er stillet til Koldings Kommunes økonomiudvalg, at den nuværende vicedirektør, Stig Isaksen, bliver konstitueret som direktør pr. 1. april.

krn

https://www.dknyt.dkartikel/direktoer-skifter-fra-kolding-til-odense