DK Nyt
Direktionen er på plads i Billund
Billunds nye teknik-, plan- og teknikdirektør har første arbejdsdag 10. august.
Foto: Billund Kommune

Direktionen er på plads i Billund

Billund har ansat ny teknik-, plan- og kulturdirektør, der kommer fra Kolding Kommune.

BILLUND: Fra 10. august tiltræder Martin Sejersgaard-Jacobsen som ny direktør for teknik-, plan- og kultur i Billund Kommune. Det oplyser kommunen.

Han kommer fra en stilling som områdechef for anlæg og drift i Kolding siden 2013. 48-årige Martin Sejersgaard-Jacobsen er uddannet Skov- og Landsskabsingeniør fra Københavns Universitet og har løbende suppleret med blandt andet en HD i Organisation og Ledelse og politisk ledelse på Harvard University.

Med ansættelsen er direktionen i Billund nu fuldtallig og topledelsen på plads til den nye organisering, som blev politisk vedtaget i maj måned og træder i kraft 1. august.

- Jeg har fulgt den positive udvikling i Billund Kommune og hvordan man internt i den Borgervendte Organisation gennem tværgående samarbejde i forvaltningen og ikke mindst med det politiske og med borgerne skaber de rigtige løsninger for fremtiden. Samtidig står Billund Kommunes vision om Børnenes Hovedstad som et meget klart eksempel på en vision, som jeg tror de fleste kan se sig selv som medspillere i. Det vil jeg gerne være en del af, siger Martin Sejersgaard-Jacobsen.

Han er valgt af et enigt ansættelsesudvalg blandt 22 kandidater. Privat bor han i Vester Nebel ved Kolding med sin kone og to børn.

ibs

https://www.dknyt.dkartikel/direktionen-er-paa-plads-i-billund