DK Nyt

Digital guide skal gøre det lettere at støtte lokalt

KORT NYT11. JAN 2021 7.23

EGEDAL: En virksomhedsguide skal hjælpe det lokale erhvervsliv i Egedal. Guiden er digital og giver et overblik over alle kommunens virksomheder inddelt i 45 forskellige kategorier. Den skal hjælpe de lokale erhvervsdrivende i en tid med stigende nethandel. Det skriver Sjællandske.

- Kort fortalt håber vi på, at Egedal Virksomhedsguide kan skabe et overblik og gøre det lettere for borgerne at støtte det lokale handels- og erhvervsliv. Og så håber vi, at virksomhederne samtidig får mulighed for at nå ud til flere lokale kunder, siger Pernille Bloch Madsen, der er initiativtager og som også driver sitet Vores Egedal.

Som udgangspunkt er det gratis for virksomheder at komme med i guiden, men man kan også købe en udvidet virksomhedsprofil. Pernille Bloch Madsen oplever, at mange borgere gerne vil støtte de lokale butikker og virksomheder, men at det kan være svært at få et overblik over, hvilke der egentlig findes lokalt i forskellige brancher. Det problem håber hun, guiden kan være med til at løse.

eo

https://www.dknyt.dkartikel/digital-guide-skal-goere-det-lettere-at-stoette-lokalt