DK Nyt

DF: Forsikringsselskaberne skal slippe pengene

Det er ikke rimeligt, at kommunerne unddrages op mod 200 millioner, mener partiet og henvender sig til indenrigsministeren
KORT NYT24. MAR 2011 11.54

FOLKETINGET: Formanden for Folketingets Kommunaludvalg, Hans Kristian Skibby (DF), henvender sig nu til indenrigsminister Bertel Haarder (V) og anmoder om en ministerredegørelse.

Det sker efter DR's dokumentation af omfattende tilbageholdelse af forsikringsinformationer overfor de danske kommuner fra forsikringsselskabernes side. De manglende indberetninger koster kommunerne op mod 200 millioner kr. årligt, som burde være gået til bedre velfærd.

- Landets kommuner skal naturligvis have de forsikringsmæssige refusioner, som de er berettigede til. Det er ikke rimeligt at op imod 200 millioner kroner år efter år unddrages de danske kommunekasser. Derfor vil jeg anmode indenrigsminister Bertel Haarder om en redegørelse og ligeledes anmode om regeringens kommentarer til, hvad vi fra politisk side kan gøre for at skabe en ramme, som sikrer kommunerne deres forsikringspenge, siger Hans Kristian Skibby.

mou

https://www.dknyt.dkartikel/df-forsikringsselskaberne-skal-slippe-pengene