DK Nyt

Sket i ugen:
Det lukkede land åbnede, og en minister blev forhenværende

SKET I UGEN Nyhederne har været mange og store i denne uge. Et lukket (Nordjyl)land åbnede, og Mette Frederiksen havde sin første ministerrokade, efter en ministerafgang med en mink-beslutning uden lovhjemmel som årsag.
21. NOV 2020 9.36

Der skulle gå halvandet år, inden statsministeren måtte ud sin første ministerrokade, der har efterladt Mogens Jensen på porten og bringer Flemming Møller Mortensen ind i det gode selskab som minister for udviklingssamarbejde.

Og i Nordjylland kunne man ånde lettet op, da de skrappe restriktioner fra denne weekend er lempet 14 dage før først meldt ud: Restriktionerne lempes, Nordjylland åbner igen.

I den kommunale andedam har København fået ny direktør i Socialforvaltningen, og flere spidskandidater positionerer sig op til KV21, som der i mandags var præcist et år til. Læs, hvor det ifølge eksperter kan blive særligt spændende at følge med i kampen.

I Holbæk er den yngste borgmester klar igen, og Dansk Folkepati bringer et kendt navn i spil, ved at Martin Henriksen bliver DF-spids på Stevns til KV21.

Enhedslisten i København er klar med endnu et navn til prioriteringslisten.

Se flere KV21-nyheder under vores tema

https://www.dknyt.dkartikel/det-lukkede-land-aabnede-og-en-minister-blev-forhenvaerende