DK Nyt

Hæder :
Danske specialhospitaler i verdenseliten

KORT NYT10. MAR 2021 14.44

MIDTJYLLAND: Sammen med Steno Diabetes Center er Hammel Neurocenter udvalgt som to af de 200 bedste specialiserede hospitaler i verden af tidsskriftet Newsweek. Her er hospitaler fra i alt 25 lande vurderet ud fra anbefalinger fra sundhedseksperter baseret på en international online undersøgelse med mere end 70.000 læger, hospitalsledere og andre professionelle i sundhed samt resultater fra patientundersøgelser og hospitalernes KPI'er, oplyser Region Midtjylland.

- Jeg er stolt over, at vi i Region Midtjylland har et flagskib inden for neurorehabilitering, som gør sig bemærket både nationalt og internationalt. Det vidner om engagerede, dygtige medarbejdere, høj specialisering og højt fagligt niveau, siger regionsformand Anders Kühnau (S).

De 200 hospitalers placeringer kan ikke sammenlignes direkte, da de har forskellige specialer, herunder er kræftforskning og børn mest repræsenteret på listen. Ikke mange er inden for neurorehabilitering og diabetes, som de to danske repræsentanter på listen altså er. 

ibs

https://www.dknyt.dkartikel/danske-specialhospitaler-i-verdenseliten