DK Nyt

Dansk Folkeparti i nedsmeltning i Herlev

KORT NYT20. AUG 2020 13.03

HERLEV: Dansk Folkeparti er på vej til ikke at være repræsenteret i Herlev Byråd, skriver Ekstra Bladet. Partiets byrådsmedlem Kim Kristensen vil være løsgænger, så snart han 'har talt med borgmesteren', siger han.

Farvellet er kulmination på en regulær nedsmeltning af partiets lokalafdeling i Herlev, hvor samtlige lokalbestyrelsens seks medlemmer har meldt sig ud af DF i protest mod partiledelsen. Uroen bygger på en strid med lokalforeningens tidligere næstformand Mette Qwinten, som trak sig efter uenighed med den resterende bestyrelse, men efterfølgende fik opbakning fra Dansk Folkepartis landsledelse.

- Vi skal lave stunts for enhver pris. Det er ren spin og intet indhold, konkluderer Kim Kristensen overfor Ekstra Bladet og tilføjer, at 'hvis vi vil være stuerene, er det sgu ikke på den her måde'. Striden med Mette Qwinten handlede om en Facebookopdatering, som ifølge de andre lokale DF'ere highlightede et problem, der var i færd med at blive løst, og derfor hældte benzin på bålet i stedet for at slukke det.

mk

 

 

 

https://www.dknyt.dkartikel/dansk-folkeparti-i-nedsmeltning-i-herlev