DK Nyt
Christian Friis Bach satser på dobbeltmandat

Christian Friis Bach satser på dobbeltmandat

FV 11 Den radikale Egedal- og nu også folketingspolitiker vil bl.a. følge kritiske økonomiforhandlinger i byrådet til dørs
20. SEP 2011 11.45

Af Knud Abildtrup

EGEDAL: Som i mange andre spørgsmål kan man i Radikale Venstre finde flere holdninger på afgørende områder. F.eks dobbeltmandater eller ej.

Mens partifællen, Frederiksberg-rådmanden Lone Loklindt, ikke er i tvivl om at skulle vælge det kommunalpolitiske fra, nu hvor hun er valgt til Folketinget, har byrådsmedlem i Egedal, Christian Friis Bach (R), nu valgt at forsøge sig med politik begge steder på én gang.

- Jeg synes, at Johs. Poulsen (R) fra Herning, der har haft dobbeltmandat, lykkedes med at tilføre folketingsgruppen et vigtigt kommunalt input, ligesom det også fungerede den anden vej med hans store kontaktflade. Men for mig betyder det da noget, at jeg bor meget tættere på Christiansborg end han. Hvis jeg boede i Nordjylland eller Esbjerg, var det nok en anden sag, siger han til dknyt.

- For mig betyder det også noget, at vi for tiden er inde i afgørende forhandlinger om budget 2012 i Egedal, og dem vil jer gerne følge til dørs. Det er jo ikke så længe siden, jeg blev valgt og vil gerne gøre det ordentligt.

- Jeg er for så vidt enig i skepsissen mod dobbeltmandater, men min intention er at kombinere de to poster, og det har jeg klaret af med den lokale vælgerforening.

https://www.dknyt.dkartikel/christian-friis-bach-satser-paa-dobbeltmandat