DK Nyt
Chef skifter fra Struer til Holstebro

Chef skifter fra Struer til Holstebro

Anette Holm bliver Holstebros nye socialchef
KORT NYT29. JUN 2011 8.54

HOLSTEBRO: Holstebro Kommune har ansat Anette Holm, 52 år, som ny socialchef. Hun kommer fra en stilling som Børne- og Familiechef i Struer  og starter 1. august, oplyser kommunen.

Anette Holm blev uddannet som socialrådgiver i 1982 og tog en supplerende Masteruddannelse i 2008. Hun har haft lederjobs i 15 år og har dermed både en bred faglig og ledelsesmæssig baggrund, der matcher stillingen som socialchef. Det sociale område i Holstebro Kommune omfatter psykiatri, handicap, hjerneskadeområdet og området for socialt udsatte (misbrug og hjemløse).

Anette Holm har bl.a. været afdelingsleder for det specialiserede voksenområde - handicap, psykiatri og misbrug - i Lemvig Kommune fra 1996 til udgangen af 1999. Fra den 1. maj 2004 til udgangen af oktober 2006 var hun afsnitsleder for kontanthjælp og integration i Holstebro Kommune.

Stillingen som socialchef er nyoprettet og følger i kølvandet på den organisationsændring, der skete i kommunens administration tidligere i år. Ændringen i organisationen indebar bl.a., at en direktørstilling blev nedlagt. Anders Kjærulff, der hidtil havde været direktør for Social og Sundhed, blev direktør for Kultur og Sundhed, og Helle Bro fik udvidet sit hidtidige ansvarsområde som direktør for Arbejdsmarked og Løn og Personale med socialområdet.

- Stillingen som socialchef erstatter en tidligere stilling som chef for Sociale Tilbud, og i forbindelse med organisationsændringen blev yderligere to chefstillinger nedlagt i Social og Arbejdsmarked. Med den nye socialchefstilling styrkes det tværgående samarbejde på hele området, siger direktør Helle Bro.

ka

 

https://www.dknyt.dkartikel/chef-skifter-fra-struer-til-holstebro