DK Nyt

Byrådspolitiker vækker opsigt med valg-video

FV 11 Gammel dame får tæv af indvandrer i DF'ers valgvideo

ODENSE: Stenkastende indvandrere, overfald, tasketyveri og indvandrerdansk. Der mangler ikke noget i den valgvideo, DFs kandidat i Odense, byrådsmedlem Alex Ahrendtsen, har fået lavet. Politikeren bor selv i det uroprægede Vollsmose, og lægger ikke skjul på, hvad han mener om de unge indvandrere og uromagere.

- Videoen sætter tingene på spidsen. Men det er et nødråb. Jeg bor selv i området og er ligesom mange andre beboere dødtræt af, at 200 kriminelle indvandrere kontrollerer området. Det er min måde at sætte fokus på problemet, siger Alex Ahrendtsen til Berlingske.

Formanden for Odense Integrationsråd, Mahmoud Daoud, mener, at valgvideoen er det hidtil mest usmagelige lavpunkt i debatten om det store boligområde.

- Ud over at videoen er fuldstændig smagløs, så er den også racistisk. Den giver et indtryk af, at unge indvandrere i Vollsmose ikke kan tale dansk, ikke har et job og nakker gamle damer. Det er diskriminerende og løgn, fortæller Mahmoud Daoud. Han tilføjer, at det er vildt overdrevet at påstå, at der 200 unge indvandrere i Volsmose, der giver problemer.

mou

https://www.dknyt.dkartikel/byraadspolitiker-vaekker-opsigt-med-valg-video