DK Nyt
Bundsgaard officielt ny borgmester

Bundsgaard officielt ny borgmester

35-årige Jacob Bundsgaard overtager store udfordringer
11. AUG 2011 8.02

 

AARHUS: På onsdagens byrådsmøde blev Jacob Bundsgaard officielt valgt til ny borgmester i Aarhus. Jacob Bundsgaard afløser dermed borgmester Nicolai Wammen, der har valgt at fratræde, da han søger valg til Folketinget.

 

- Det går godt i Aarhus - byggekranerne står skulder ved skulder, byen er under omdannelse, vi ser udvikling overalt - der er mange positive historier at skrive om Aarhus netop nu. Men vi skal ikke male et skønmaleri, for vi står som by og byråd også over for en række store udfordringer nu og i de kommende år, sagde Jacob Bundsgaard blandt andet i sin tiltrædelsestale:

- Den offentlige økonomi er under pres, der er konstant uro på finansmarkederne - og økonomisk krise er ikke kun en realitet i Aarhus og Danmark, men i det meste af verden.

 

 

Jacob Bundsgaard, 35 år, er uddannet cand.scient.pol. fra Aarhus Universitet, har arbejdet som analytiker og har siden 2002 været medlem af Aarhus Byråd. Han har siden 2009 været rådmand for Kultur og Borgerservice - og siden 2010 rådmand for Børn og Unge i Aarhus Kommune. Han er gift og har tre børn.

 

https://www.dknyt.dkartikel/bundsgaard-officielt-ny-borgmester