DK Nyt
Boligforening åbner dørene for hjemløse

Boligforening åbner dørene for hjemløse

De mange historier i medierne om hjemløse på kanten af kuldedøden har gjort indtryk på Lejerbo i Kolding
6. FEB 2012 14.46

KOLDING: Den vedvarende vinterkulde får nu Lejerbo Kolding til at byde byens hjemløse på suppe og et varmt sted at sove. De åbner op for et beboerhus, så hjemløse kan tage deres sovepose med og få en god nats søvn inden for, i stedet for at kæmpe mod kulde og sne.

Det er de mange historier om frysende hjemløse i landets andre større byer, der får Lejerbo Kolding til at række hånden til hjemløse i Kolding.

- Vi ved ikke, hvor stor behovet er i Kolding, men hvis der er hjemløse, der har brug for et varmt sted at sove, mens kulden virkelig bider, så er vi klar til at hjælpe dem, siger Bent Jacobsen, der er organisationsformand for Lejerbo Kolding.

Han mener, at ingen i Kolding bør sove ude i denne bidende kulde, så hvis Lejerbo Kolding kan give nogle hjemløse lidt varme i et stykke tid, så er det med at hjælpe så hurtigt som muligt:

- Det er selvfølgelig en midlertidig løsning, men kulden er umenneskelig lige nu og her, så vi må hjælpe til på den måde, vi kan.

Folk med behov for et varmt sted til soveposen og en kop suppe kan henvende sig på Lejerbo Koldings kontor inden for åbningstiden, og så vil de blive hjulpet videre derfra.

mou

https://www.dknyt.dkartikel/boligforening-aabner-doerene-for-hjemloese