DK Nyt
Biblioteket udskriver valg - for de unge i Aarhus

Biblioteket udskriver valg - for de unge i Aarhus

FV 11 Mindspot, som er Hovedbibliotekets ungdomstilbud, kalder alle unge i Aarhus mellem 14 og 18 år til valgurnerne
29. AUG 2011 15.44

AARHUS: Grundtanken er, at alle unge skal have mulighed for at træffe et valg og derved at få skabt opmærksomhed om den del af demokratiet, som udøves gennem valghandlinger, som de unge snart skal være deltagere i.

Alle i målgruppen kan stemme i perioden 26. august til og med onsdag 14. september 2011. Valget foregår elektronisk via Google Docs - et lettilgængeligt og brugervenligt program.

Det har ikke været muligt at sikre stemmehemmelighed og validitet 100 pct., men i det deltagerne skal bekende sig med deres e-mailadresser, kan dubletter mv. elimineres. Desuden inviteres alle 9. klasser i Aarhus Kommune til at deltage, så enkelte sammenlignelige resultater kan udtrækkes. Udover parti skal køn, alder og bopælskommune nemlig udfyldes.

Linket til afstemningen findes på:
https://spreadsheets.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dHRSaFRheXp1LWw4NEdkOXpmdW44Q0E6MA

Blandt alle stemmer trækker biblioteket lod om to billetter til showet 'Nu som mennesker' med Casper Christensen og Frank Hvam.

Desuden besøger Mindspot udvalgte skolegårde med deres lille campingvogn, Spotmobilen, hvorfra der kan stemmes og der bliver afholdt  en event på Hovedbiblioteket, der sætter fokus på Folketingsvalget og de unge.

mou

 

 

https://www.dknyt.dkartikel/biblioteket-udskriver-valg-for-de-unge-i-aarhus