DK Nyt

Beredskabschef til Vejle Brandvæsen hentet hos Falck

KORT NYT22. MAR 2021 15.19

VEJLE: Falck kommer til at levere beredskabschefen for det kommende Vejle Brandvæsen. Til jobbet har Vejle Kommune ansat brandchef Thomas Dietz, der har været driftsansvarlig for Falcks brandvæsener i Jylland og på Fyn med blandt andet 97 brandstationer og et uddannelsescenter.

Thomas Dietz har blandt andet haft ansvaret for en turnaround af alle Falcks samlede brandforretninger i Danmark. Blandt de vigtigste resultater er skabelsen af én samlet brandledelse og ét driftsområde i Vest med fælles kultur og værdigrundlag og sammenlægning af to brandvagtscentraler til én brandvagtscentral i Aalborg.

Den nye beredskabschef er 51 år, har arbejdet i Falck i 28 år og har siden 1999 været ansat i en række chefjob. Han er oprindelig uddannet brandmand, og har siden taget lederuddannelse og videreuddannet sig, blandt andet med en diplomuddannelse i ledelse. Med sig bringer han desuden et stort netværk inden for Danske Beredskaber, Beredskabsstyrelsen, Beredskabsforbundet og politiet. Vejle Brandvæsen skal være driftsklar fra næste årsskifte.

mk

https://www.dknyt.dkartikel/beredskabschef-til-vejle-brandvaesen-hentet-hos-falck