DK Nyt
Assens får ny direktør for uddannelse, børn og familie
Fra 1. april får Jan Præstholm sin gang på Assens' rådhus.
Foto: Christian Olesen og Assens Kommune

Assens får ny direktør for uddannelse, børn og familie

Assens henter Jan Præstholm som ny direktør fra Tønder.
27. FEB 2021 11.36

ASSENS: 53-årige Jan Præstholm er blandt 29 ansøgere valgt som ny direktør for Uddannelse, Børn og Familie i Assens Kommune pr. 1. april. Det oplyser kommunen.

Han kommer fra en stilling som direktør for Børn og Skole, Pleje og Omsorg i Tønder Kommune, hvor han har været bare halvandet år. Han har tidligere været direktør for Børn og Ungeområdet i Svendborg og Aarhus Kommune. Oprindeligt er han uddannet lærer og har en master i offentlig ledelse.

I Assens byder titlen blandt andet på at sikre samspillet mellem Ungeenheden og beskæftigelsesområdet, så visionsmålet om, at ”alle unge skal være i uddannelse eller i job” i 2030, nås.

- Jeg ser rigtig meget frem til at blive en del af holdet i Assens Kommune. Der er en spændende udvikling i gang, ikke bare på børne- og ungeområdet, men i kommunen generelt. Det giver gode vilkår for at indfri ambitionerne om at skabe de bedste forudsætninger for et godt børne- og ungeliv. I det hele taget synes jeg rigtig godt om, at der i Assens Kommune er et stort fokus på fællesskabets betydning. Det flugter godt med mine egne ledelses- og livsværdier, siger Jan Præstholm.

Privat bor Jan Præstholm i Svendborg med sin kone, som han har to voksne børn sammen med.

ibs

https://www.dknyt.dkartikel/assens-faar-ny-direktoer-for-uddannelse-boern-og-familie