DK Nyt
Aarhus henter ny direktør i Fredericia

Aarhus henter ny direktør i Fredericia

Erik Jespersen, der kommer fra lignende stillinger i senest Fredericia og før det i Slagelse, ansættes som ny direktør for Teknik og Miljø

AARHUS: Erik Jespersen kommer fra en stilling som direktør for Teknik og Miljø i Fredericia Kommune. Han har været i Fredericia Kommune siden januar 2006. Erik Jespersen kom til Fredericia Kommune fra en stilling som teknisk direktør i Slagelse Kommune.

Erik Jespersen er 44 år og uddannet som landinspektør fra Aalborg Universitet. Han har endvidere en masteruddannelse i offentlig administration (MPA).

Erik Jespersen har ud over konkrete erfaringer med topledelse indenfor Teknik og Miljøs opgaveområde også de nødvendige personlige og faglige kompetencer til at kunne lede og støtte såvel organisationen som det politiske niveau i løsningen af både de aktuelle og de mere langsigtede udfordringer.

- Jeg er meget glad for valget af Erik Jespersen. Der var mange kvalificerede ansøgere, men jeg er ikke i tvivl om, at vi har valgt den helt rigtige til posten som direktør for Teknik og Miljø i Aarhus. Erik Jespersen har stor erfaring med det område, han nu skal stå i spidsen for, og jeg er sikker på, at han i lighed med sin forgænger, Carl Nielsen, vil blive en fremragende direktør, siger rådmanden for Teknik og Miljø, Laura Hay (V).

Erik Jespersen tiltræder som direktør for Teknik og Miljø den 15. august 2011.

mou

https://www.dknyt.dkartikel/aarhus-henter-ny-direktoer-i-fredericia