DK Nyt
21 ministre til Folkemødet

21 ministre til Folkemødet

FOLKEMØDET 2012 Regeringen bliver talstærkt repræsenteret til Folkemødet – 21 af de 23 ministre har allerede meldt deres ankomst
2. APR 2012 9.50

Blot de to radikale ministre, klimaminister Martin Lidegaard og udviklingsminister Christian Friis Bach, har endnu ikke givet tilsagn om at komme til Allinge, når politik-festivalen finder sted fra torsdag 14. juni til søndag 17. juni.

- Vi er meget tilfredse med at den absolutte politiske top prioriterer Folkemødet så højt. Det er en understregning af, hvor langt vi allerede er kommet med at udvikle festivalen som en ny og vigtig arena for samfundsdebat, siger Folkemødets koordinator, Louise Groth Michelsen.

- Og der er jo lang tid til Folkemødet åbner – så de to sidste ministre kan sagtens nå det endnu. Det ville jo være fantastisk, hvis hele regeringsholdet kom til øen, tilføjer hun.

Det står også allerede nu klart, at der foruden de mange ministre vil være deltagelse af samtlige formænd for Folketingets partier samt over 100 øvrige folketingsmedlemmer.

Desuden kan der ventes et stort rykind af kommunale og regionale toppolitikere: Mere end hver tredje borgmester og fire regionsrådsformænd har på nuværende tidspunkt tilkendegivet, at de deltager.

10 af de 13 danske medlemmer af Europa-Parlamentet står endvidere på deltagerlisten. Det samme gør den danske klimakommissær, Connie Hedegaard (K).

lclFoto: Folkemødet 2011

 

 

https://www.dknyt.dkartikel/21-ministre-til-folkemoedet