DK Nyt

1.000 idrætsledere skal afdække corona-påvirkning

KORT NYT20. APR 2020 8.21
TEMA: Corona

For at få et overblik over nedlukningens økonomiske og beskæftigelsesmæssige konsekvenser for landets idrætsfaciliteter vil Halinspektørforeningen, Lokale og Anlægsfonden og de private konsulentfirmaer LSP Resolve (Lars Steen Pedersen) og Idrættens Konsulenthus (Henrik H. Brandt) i de kommende dage invitere mere end 1.000 facilitetsansvarlige ledere til at deltage i en undersøgelse. Det oplyser Lokale og Anlægsfonden.

- Krisen vil langt ud i fremtiden påvirke hele sektoren, udøvere, ledere, ansatte, planlagte stævner, arrangementer, anlægsopgaver mm. For Halinspektørforeningen er nødvendigt, at vi dels afdækker krisens konsekvenser, dels klædes på til at tackle tiden, der kommer, når vi igen lukker op, siger formand Henrik Høy Caspersen fra Halinspektørforeningen.

Nedlukningen af idrætscentrene kan også få betydning for fremtidige investeringer i idrætsfaciliteter. Lokale og Anlægsfonden er derfor også med i partnerskabet omkring undersøgelsen, der skal give et billede af, hvordan forskellige typer af faciliteter med vidt forskellige ejer- og driftsforhold påvirkes økonomisk, beskæftigelsesmæssigt og driftsmæssigt af nedlukningen.

eo

https://www.dknyt.dkartikel/1-000-idraetsledere-skal-afdaekke-corona-paavirkning